Posted on: 20. december 2022 Posted by: admin Comments: 0

Lider du eller nogle du kender af iskiassmerter? Så skal du rette henveldelse til Viborg Osteopati & Fysioterapi, da de er specialister på den front. Og hvad er iskias smerter så? Det er simpelthen en betegnelse for en række symptomer, som kan opstå eller forekomme når iskiasnerven bliver påvirket i en større eller mindre grad. Selve iskiasnerven udspringer fra den nederste del af rygsøjlen og korsbenet og løber ned igennem ens balder, baglår, læg og slutter nede i foden. Nervens funktion er egentlig primært at forsyne muskler og hud rent motorisk og sensorisk, så der ikke opstår komplikationer. 
Hvis man er så uheldig at Iskiasnerven bliver påvirket og ikke længere kan opretholde sin normale funktion, så vil man ofte kunne opleve nogle af disse symptomer: Smerter i ens balder og ned igennem baglåret – Lidt stråle agtigt, kan man sige. Føleforstyrrelser i balde, baglår og læg, samt nedsat kraft i ens ben og nogle andre ting. 
Så lider man af nogle af disse ting og har gjort det i et stykke tid. Så kan det kun anbefales at man retter henvendelse til Viborg Osteopati & Fysioterapi, da de har en masse gode råd, vejledning og masser af effektive øvelser, som kan forebygge og reperere disse symptomer på folk. Det kan være ganske enkelt og nemt og kan gå super hurtigt, hvis man får gjort noget ved det i tide. Ellers kan det også være en lang og sej en. Men heldigvis plejer de altid at være skarpe hos Viborg Osteopati & Fysioterapi, så de får det fikset ret hurtigt. Og flere har haft en oplevelse af, at de har kunne mærke markbar forbedring efter bare en enkelt bahandling og de rette øvelser. Så det giver stof til eftertanke, at de kan være så hurtige og effektive, at allerede ved første behandling kan der være forbedringer.