Posted on: 1. juni 2022 Posted by: admin Comments: 0

Proteinpulver gør en forskel, hvis du gerne vil have det maksimale ud af din muskelstyrke. Det er måske nok det kosttilskud som er mest sikkert at indtage, da det er udvundet af naturlige råvarer og en naturlig del af den kost du bør indtage dagligt. Forskellen er dog, at du her sikrer et koncentrat, der bidrager med øget styrke i muskulaturen og en bedre evne til at restituere efter endt træning. Med proteinpulver har du muligheden for at nå dine træningsønsker hurtigere og mere effektivt, med en stærkere krop. Det er vigtigt at du vælger proteinpulver af høj kvalitet, hvis du gerne vil have mest muligt ud af dit kosttilskud i forbindelse med træning. 

Proteinpulver stammer fra komælk 

Når der skal produceres proteinpulver, så er den mest effektive og normale form at gøre det ved, at udvinde proteiner fra vallen af komælk. Ganske enkelt bliver vallen hentet fra mejerierne og tørret, for senere hen at bliver pulveriseret helt og aldeles inden det når det færdige proteinprodukt. Hertil findes der produkter hvor der efter tørring er tilført en smagsgiver som gør, at det hele ikke bliver helt så neutralt. Der er dog flere muligheder for at udvinde protein fra andre råvarer, men hvis du gerne vil have høj kvalitet og et produkt der er nemt for din krop at optage, så skal du gå efter proteinpulver udvundet af valle fra komælk. 

Proteinpulver indeholder essentielle aminosyrer 

Din krop er opbygget af proteiner, eller rettere sagt, af fragmenter der kommer fra de proteiner du også kan indtage via kosten. De fragmenter som proteinerne består af kaldes aminosyrer. Her kan din krop selv danne nogle af dem, mens andre er essentielle og skal indtages igennem kosten. De esentielle aminosyrer er nødvendige for at din krop kan fungere og er der mangel på bare et enkelt, så yder din krop ikke optimalt. Du skal blandt andet bruge essentielle aminosyrer når du skal bruge dine muskelr og tranportere energi til muskelcellerne. Med tilstrækkelige mængder af essentielle aminosyrer, som du eksempelvis får fra proteinpulver, så får du mere styrke, en hurtigere omsætning af energi og mere udholdenhed. Ligeledes vil du opleve en forskel efter endt træning, hvor din restituering vil nedsættes, da det nemlig også er aminosyrer der skal til, for at reparere og hele kroppens celler og det gælder også når det kommer til muskelceller