Posted on: 16. september 2022 Posted by: admin Comments: 0

En ting er at du får gennemført din styrketræning. Og at du får gjort det regelmæssigt. En anden er at du får gjort det rigtigt. For det er vigtigt at du udfører dine træningsøvelser på en rigtig måde.

Fysisk træning

Det at udføre fysisk træning kan være rigtig mange ting. Styrketræning af forskellige slags er meget udbredt. Men det kan også være crossfit eller andre former for lignende træning. Det er også blot at bruge fantasien, og finde på måder at få trænet kroppen. Specielt funktionel træning er en oplagt ting at udføre. Altså udføre bevægelser, der har en funktion, at løfte ting, og stille dem højt er et eksempel på dette og noget, der let kan udføres i hverdagen.

De bedste træningsøvelser

Der findes ekstremt mange forskellige træningsøvelser, du kan benytte dig af, når du ønsker at holde din krop fit.  Og det er vigtigt at finde øvelser, som passer til dit behov og også til lige præcis din fysik. Helt overordnet kan man sige at de bedste træningsøvelser er dem, der aktiverer mange af de store muskelgrupper. Det kan eksempelvis være pull up, squat og skulder pres.

Find dine svagheder og styrk dem

Alle mennesker har nogle svagheder i deres fysik. Derfor er det en god ting, at finde de svagheder og have fokus på øvelser, der styrker disse svagheder. Det giver en generel forbedring af din fysik, hvilket giver stor gavn.

Forebyg skader

Generelt kan man sige at du skal udføre dine træningsøvelser korrekt for at undgå at få skader. Overbelastning kan give skader og at udføre øvelserne forkert kan give skader. Endnu en god ide er at udføre såkaldte støtte øvelser, som måske er kedelig at udføre, men som kan være med til at forebygge at der opstår skader. Træning skal være en glæde og det er det ikke, hvis man får skader.

Træn dine mavemuskler

Rigtig mange har fokus på at træne deres mavemuskler og drømmer om at få flad mave. Men man kan ikke tabe sig og få flad mave blot ved at udføre styrketræning. Dertil skal der forbrændes flere kalorier end du indtager. Men der er rigtig mange øvelser, hvor du kan styrke dine mavemuskler, der er en vigtig muskelgruppe, og måske du ovenikøbet kan opnå den berømte og eftertragtet 6-pack. En god ide er en kombination af dynamiske og statiske øvelser. Så får du både styrket den dynamiske bevægelse samt dit opspænd.