Posted on: 15. februar 2024 Posted by: admin Comments: 0

P. B. Nordic El-Service: Dit Autoriserede Elektrikerfirma i København

Grundig El-Tjek og Fejlrettelse i Andelsboligforeninger

P. B. Nordic El-Service, en autoriseret og professionel elektriker i København, tilbyder omfattende el-tjek for andelsboligforeninger. Vores mål er at sikre, at alle elektriske systemer er fejlfrie, sikre og opfylder de nyeste sikkerhedsstandarder. Vi identificerer og udbedrer hurtigt eventuelle fejl for at beskytte beboerne og deres hjem mod elektriske risici.

Ny Elektriker til Dit Andelsboligselskab

Hvis dit andelsboligselskab står over for elektriske udfordringer, eller hvis I søger en pålidelig partner til jeres elektriske vedligeholdelse, er P. B. Nordic El-Service her for at hjælpe. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der matcher jeres specifikke behov, fra daglig vedligeholdelse til større opgraderinger af elektriske systemer.

Vores Ekspertise: Sikkerhed og Moderne Elektriske Installationer

P. B. Nordic El-Service er specialister i en bred vifte af elektriske tjenester, der sikrer dit hjem eller virksomhed er sikkert og effektivt:

 • Opgradering med Nye Kabler: Udskiftning af ældre, usikre kabler med nye, sikre kabler for at forbedre sikkerheden og systemets pålidelighed.
 • Ny El-Tavle med 2 HPFI: Installation af moderne el-tavler, der er udstyret med dobbelte HPFI-afbrydere, for at tilbyde ekstra beskyttelse mod elektriske fejl.
 • Installation af Nye Stikkontakter og Lampeudtag: For at imødekomme behovet for flere eller mere moderne tilslutningsmuligheder, installerer vi nye stikkontakter og lampeudtag.
 • Montering af Lamper: Vi hjælper med at vælge og installere belysning, der passer til ethvert rum, hvilket skaber det perfekte miljø for dit hjem eller arbejdsplads.
 • Skift af HPFi: Sikrer, at alle HPFi-afbrydere er opdaterede og fungerer korrekt for at maksimere beskyttelsen mod elektriske risici.
 • Akut Elektrikerhjælp ved Strømafbrydelse: Tilgængelig døgnet rundt for at adressere og løse akutte strømafbrydelser i København.
 • Fejlfinding ved Strømsvigt: Effektiv diagnose og løsning af problemer, der forårsager strømsvigt, for hurtigt at genoprette elektriciteten.
 • Reparation efter Kortslutning og Fejlstrøm: Hurtig udbedring af skader forårsaget af kortslutninger og fejlstrømme for at sikre dit elektriske systems integritet.
 • Grøn Omstilling med Solceller: Rådgivning og installation af solcelleanlæg som et skridt mod en mere bæredygtig og energieffektiv fremtid.
 • Jordspyd og Korrekt Jording: Installation af jordspyd og sikring af korrekt jording for stikkontakter for at forbedre den elektriske sikkerhed.
 • Tilslutning af Større Apparater: Professionel tilslutning af vaskemaskiner, ovne og andre store husholdningsapparater for at sikre korrekt og sikker drift.

Kontakt Os

For akut elektrikerhjælp eller yderligere information om vores tjenester, kontakt venligst P. B. Nordic El-Service på 51939300. Vi er dedikerede til at levere sikre, effektive og pålidelige elektriske løsninger til både hjem og virksomheder i København. Lad os tage hånd om dine elektriske behov, så du kan føle dig tryg og sikker i dit hjem eller arbejdsplads.